Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Zuid Amerika

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Reisorganisaties Zuid Amerika vakanties alleengaanden en singles

Overzicht van reisorganisaties die groepsreizen naar landen binnen Zuid Amerika aanbieden.
Sawadee :
sawadee singlereizen
Sawadee biedt actieve reizen aan naar landen in verschillende continenten en ook :
 Midden en Zuid-Amerika. Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis. Je kunt wel samen boeken met een goede vriendin of vriend. Het gaat in veel gevallen om korte actieve reizen. De deelnemers aan deze reizen zijn vaak hoog opgeleid (HBO+). De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, hierdoor trek je altijd met leeftijdsgenoten op. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op die reizen ongeveer 50 procent.
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft reizen naar het Caribisch gebied en Suriname. Kras heeft een groot assortiment alleenstaanden-/singlereizen. De doelgroep zijn reizigers met de leeftijd 45+. Het betreft over het algemeen excursiereizen.
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen naar verschillende continenten. Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen en groepsreizen naar verschillende continenten. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Vind hier vakanties in  Latijns-Amerika of Centraal Amerika
Amorgos :
Zeilvakantie Caribbean

 
Amorgos heeft vakanties met zeiltochten in warmere gebieden waaronder de Carribean. Deze zeiltochten gaan van Martinique via St. Lucia naar St. Vincent en de Grenadines. De Grenadines zijn met palmbomen begroeide zandbanken of rotsen met tropische stranden. Op de grotere Grenadines vind je kleurrijke dorpjes en hoge bergen. De eerste drie eilanden zijn vulkaaneilanden met palmstranden,  dorpjes,  stadjes en regenwouden.
Guadeloupe Een drieweekse ontdekkingsreis vanuit Guadeloupe naar de bovenwindse eilanden.
Kerstreis Caribbean kerstfeest in je zwemkleding op het achterdek van een  zeiljacht. Of maak een nachtelijke nieuwjaarsduik in zee.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser Midden- en Zuid-Amerika
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld.  Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien. Bijvoorbeeld  rondreizen naar Cuba en Mexico
Baobab:
Singlereizen reizen wereldwijd
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten waaronder : Zuid Amerika
SNP :
groepsreizen
Een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld. Je reist in een kleine groep. In Zuid-Amerika kunt u ondermeer zoeken naar reizen met reisdoel: ArgentiniŽ, Bolivia, BraziliŽ, Chili, Ecuador, Peru, Suriname.
SNP is deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Koningaap :
rondreizen
Koningaap heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten en groepsreizen.. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Kijk hier voor groepsreizen  Zuid-Amerika  of zoek bij alle single reizen.