Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Rusland Letland

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
Contact
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
 


Singles reizen Rusland, Estland, Letland en Litouwen, groepsreizen

 

Kras singlereizen Kras heeft reizen voor alleenreizenden, waaronder naar Rusland
Moskou & St Petersburg
Stadstour, excursies en wandelingen maken door deze boeiende steden.
Single Reis Baltische Staten en Rusland
Via Duitsland naar Warschau (Polen) waar je een wandeling of stadstour maakt. Daarna gaat de reisnaar Litouwen en Letland. Daarna bezoekt u Estland, om uiteindelijk het mooie St. Petersburg in Rusland te bereiken. De terugreis gaat via Helsinki. Via ferry naar Stockholm.
Djoser groepsreizen Djoser groepsreizen heeft reizen met bestemming Rusland, Estland, Letland en Litouwen. Bij deze groepsreizen hebt u de vrijheid om zelf invulling aan uw activiteiten te geven.
Groepsrondreis rusland, Estland, Letland en Litouwen

Eerst reis je naar de hoofdstad van Litouwen Vilnius. Hier kun je rondwandelen  Via de kust reis je verder naar naar de universiteitsstad Kaunas. Met een veerboot bezoek je een vogelrijk natuurgebied met zandduinen waar je een boswandeling kunt maken. Met de ferry aan de punt van de landtong steken we terug over naar Klaipeda met een oud centrum vol monumenten.

Daarna reis je naar Letland naar de hoofdstad Riga. Vanaf de toren van de Sint-Pieterskerk,  heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Vanuit Riga kun je met een lokaal treintje reizen naar een langgerekte keten van vissersdorpjes, Op weg naar Saaremaa wordt een excursie gemaakt naar het nationale park Gaujas, Hier kun je het Turaidakasteel bezoeken.

In Estland ga je met de boot naar heteiland Saaremaa,De hoofdstad Kuressaare is een staatje bij een kasteel. Op de fiets kun je het eiland gaan verkennen. Bezoek aan de oude stad Tallinn aan de Finse Golf met  gotische kerken, en met keitjes bestrate steegjes.Vanuit Tallinn kunt je de veerboot naar Helsinki nemen.

Na de dagen in Tallinn gaat de reis naar  Sint-Petersburg, Een stad met paleizen in pasteltinten met Italiaanse en Russische stijlen aan grachten. Je kunt het grootste museum ter wereld, de Hermitage bezoeken. Of de kerkwaar de tsaren begraven liggen.

Groepsreis Baltische Staten,  Litouwen
Nu krijg je de kans om de  Baltische Staten te ontdekken.
Na jarenlang Russisch bewind werd het land ongeveer twintig jaar geleden onafhankelijk. Er zijn grote contrasten zichtbaar. Het heeft een moderne hoofdstad, Vilnius met veel gezellige terrasjes en een scala aan cultureel erfgoed. Wanneer je buiten de stadsgrenzen komt bevind je je in authentieke plattelandsdorpen waar paard en wagen nog veel gebruikt worden. Vanuit de binnenlanden rijden we door naar de kust, met een oneindig aantal kilometers strand en duinen. Je geniet van prachtige Nationale Parken die Litouwen heeft, de rijke cultuur die zowel Russische als Litouwse elementen kenmerkt en de gezellige activiteiten, zoals mountainbiken, wandelen en kanoŽn.