Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Amerika Canada

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Noord Amerika/Canada vakanties alleengaanden en singles rondreizen

Groepsreizen en singlereizen naar Noord Amerika of Canada worden niet op elk moment aangeboden. De weergegeven reisorganisaties hebben wel reizen naar deze bestemmingen.

 

Reisorganisaties die deze rondreizen aanbieden

Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
Heeft zowel aanbod van reizen naar Noord-Amerika en Canada.
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen. Waaronder 9, 14 en 15 daagse rondreizen naar Canada en de Verenigde staten.
Baobab:
Singlereizen reizen wereldwijd
Baobab heeft reizen naar Noord en midden Amerika, zoals een rondreis Canada door de Rocky Mountains. Rondreis Verenigde Staten West. Rondreis Alaska.
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten.
Sawadee :
sawadee singlereizen
Hier kun je actieve groepsreizen naar Noord Amerika boeken voor singles, met bestemming Alaska, Canada of het zuiden westen of noorden van de Verenigde Staten. Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis. Je kunt wel samen boeken met een goede vriendin of vriend. Het gaat in veel gevallen om korte actieve reizen. De deelnemers aan deze reizen zijn vaak hoog opgeleid (HBO+). De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, hierdoor trek je altijd met leeftijdsgenoten op. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op die reizen ongeveer 50 procent.
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
Heeft ook aanbod van reizen naar Noord-Amerika en Canada.
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen. Waaronder 9, 14 en 15 daagse rondreizen naar Canada en de Verenigde staten.
Singlesun:
Canada reizen
Rondreis door Canada - Bezoek Vancouver en Victoria en watervallen, natuurparken. en varen op zee.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser thema Groepsrondreizen OceaniŽ en Noord Amerika
voor reizen naar AustraliŽ, Nieuw Zeeland of rondreis Nieuw-Zeeland en Fiji.
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Shoestring heeft rondreizen door Noord Amerika zoals een reis door nationale parken in het zuidwesten van de VS, Een rondreis Canada, en een reis Van New York naar San Francisco .
SNP :
groepsreizen
SNP heeft groepsreizen naar Amerika,  Alaska, Hawaii of in Canada
Je reist in een kleine groep. SNP is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld. Deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Zoals een Rondreis West Canada 15 dagen. Hierbij trek je door de Rocky Mountains langs meren, watervallen en gletsjers, waarbij je kunt raften en kanoŽn tijdens een kajak trektocht.
NRV :
Groepsreizen
Nrv heeft groepsrondreizen naar  Amerika. Een 23 daagse rondreis door verschillende staten van de oost- en westkust van de Verenigde Staten. En een 16 daagse reis door verschillende staten langs de Westkust. Er wordt gereisd in kleine groepen. En worden begeleid door Nederlandssprekende reisleiding.