Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Midden Amerika

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Reisorganisaties Centraal Amerika vakanties alleengaanden en singles

Overzicht van reisorganisaties die groepsreizen naar landen Centraal Amerika aanbieden
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft singlerondreizen met bestemmingen in het Caribisch gebied en Suriname. De doelgroep zijn reizigers met de leeftijd 45+. Kras singlereizen betreft over het algemeen excursiereizen. Zowel busreizen als vliegreizen.
Sawadee :
sawadee singlereizen
Sawadee biedt actieve reizen aan naar landen in verschillende continenten ook naar
Midden en Zuid-Amerika. Bijvoorbeeld reizen Mexico of reizen Cuba. Of rondreizen met bezoek aan MayaruÔnes van Mexico, Honduras en Guatemala.
Rondreis midden Amerika door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala en Belize. Ook soms rondreizen naar Cuba en Mexico in het aanbod. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op die reizen ongeveer 50 procent.
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen naar verschillende continenten. Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Heeft ook verder weg bijvoorbeeld naar vliegreizen naar het eiland Cuba. Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser Midden- en Zuid-Amerika
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld.  Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien. In Centraal Amerika groepsrondreizen naar Costa Rica, Jamaica, Panama en Cuba.
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Vind hier ook vakanties naar Midden-Amerika
NRV :
Groepsreizen
Aanbiedingen Groepsreizen bij NRV naar Latijns Amerika
SNP :
groepsreizen
Reizen in Costa Rica, of reizen naar Cuba of Reizen in Nicaragua
SNP is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld. Je reist in een kleine groep. Deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Baobab:
Singlereizen reizen wereldwijd
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten waaronder : Noord en midden Amerika en ook Zuid Amerika
Koningaap :
rondreizen
Koningaap heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Kijk hier o.a. voor groepsreizen naar Midden-Amerika of Zuid-Amerika