Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

ITALIň

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
Contact
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
 

 


Singles reizen ItaliŽ, groepsreizen voor alleengaande reizigers.

Voor een reis heeft ItaliŽ heeft bergmeren, zandstranden en zee, rotskust, heuvelgebieden,  veel historische dorpen en steden als Rome, Florence en Pisa, veel cultuur, een afwisselend landschap en klimaat. Geschikt voor zonvakanties, rondreizen en actieve vakanties. In elke regio kun je interessante uitstapjes en excursies maken.

 

Singles strand, berg, wandel, cultuur en zeilvakanties

Estivant reizen ItaliŽ Estivant heeft verschillende singlesreizen naar ItaliŽ: Dolomieten, kust en Garda meer.
Singlereizen Garda meer, genieten van zon tijdens een strandvakantie, en van bezoeken van bekende historische en cultuursteden in Toscane als Florence, Lucca, Sienna en Pisa. De heuvelachtige met wijngaarden en landschappen met olijfbomen Toscaanse streek wordt door veel mensen als de mooiste van ItaliŽ beschouwd.  Singlereizen Toscaanse kust gecombineerd met stedenreis.
Je geniet van de zon tijdens een strandvakantie, en maakt citytrips en veel excursies naar historische cultuursteden die liggen tussen de heuvels in Toscane als Florence, Lucca, Sienna, Volterra en Pisa. 
Singlereizen Dolomieten Bergwandelingenen buitensport vakantie in het zonrijke Val di Sole. De Dolomieten hebben middeleeuwse kastelen en talloze bergriviertjes. Inclusief excursie naar Trento en overnachting in een berghut. Singlereis rondreis ItaliŽ
We vertrekken richting het Noorden van ItaliŽ. Deze reis beginnen we in Milaan. Van hieruit maken we een prachtige rondreis. Je maakt tijdens deze reis een paar fantastische wandelingen, slaapt op campings in een droomachtige omgeving en je ziet vooral veel bergen en meren. Je doet steden aan als Milaan, Turijn, Parma, Belogna, Verona en Bolzano. De Dolomieten, SŁd-Tirol en Alto Adigo lenen zich uitstekend voor sportieve vakanties.
Kras single ItaliŽ reizen Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen werkt met reizen voor alle leeftijden maar ook voor leeftijdsgroepen Veel zon-zee, wandelvakanties en excursiereizen.
Zowel busreizen als vliegreizen.
Emilia Romagna & Adriatische Kust
Rondreis speciaal voor singles (45+) met o.a. Bologna, VenetiŽ (facultatief), Ravenna, Imola, San Marino, Ferrara en Urbino. Reisduur: Vanaf 12 dagen

Singlereis ItaliŽ, KroatiŽ & SloveniŽ
Rondreis speciaal voor singles (45+) naar o.a. Verona, VenetiŽ, Padua, Cortina d`Ampezzo, Rovinj, PoreÁ,
Reisduur: Vanaf 12 dagen

Zon, Zee & Rome
Excursiereis speciaal voor singles (45+) naar o.a. het Colosseum, Forum Romanum, Tivoli, Ostia Antica, Vaticaan, St. Pieter en de Sixtijnse Kapel

Singlereis Toscane, UmbriŽ en Rome
Rondreis naar ItaliŽ speciaal voor singles (45+) met o.a. Florence, Siena, Pisa, Lucca, Rome en Verona. Reisduur: Vanaf 8 dagen.

Wandelen in Toscane
Wandel-/vliegreis speciaal voor singles (45+) met o.a. de Kastanjeroute, Pitigliano, Pienza, Bagno Vignoni, Siena en natuurpark II Pigeletto. Reisduur: Vanaf 8 dagen

Singlereis Toscane, UmbriŽ en Rome
Rondreis naar ItaliŽ speciaal voor singles (45+) met o.a. Florence, Siena, Pisa, Lucca, Rome en Verona
ItaliŽ. Reisduur: Vanaf 12 dagen

ItaliŽ - Bello Veneto
Excursiereis speciaal voor singles (45+) naar o.a. VenetiŽ, Ferrara, Abdij van Pomposa, Verona, Padua, Lido di Jesolo en Murano. Reisduur: Vanaf 10 dagen

Singlereis ItaliŽ, KroatiŽ & SloveniŽ
Rondreis speciaal voor singles (45+) naar o.a. Verona, VenetiŽ, Padua, Cortina d`Ampezzo, Rovinj, PoreÁ, Grotten van Postonja en Opatija. Reisduur: Vanaf 12 dagen

ItaliŽ, Rome, Rome en omgeving (streek) rondreizen
Excursiereis speciaal voor singles (45+) naar o.a. het Colosseum, Forum Romanum, Tivoli, Ostia Antica, Vaticaan, St. Pieter en de Sixtijnse Kapel
ItaliŽ, Toscane

Single ALL-INCLUSIVE Middellandse Zee cruise
Vanuit Barcelona naar Villefranche (Monaco), Livorno (Florence), Rome, Napels en Tunis. Reisduur: Vanaf 8 dagen

Single kertreis
Single kerstreis naar Praag of een andere leuk vakantiedoel.
Singlesun reizen Singlesun biedt reizen voor 30+ singles binnen Europa, waaronder naar Italie
Groepsreis eiland SiciliŽ
Bezoek de badplaats Taormina waar je heerlijk van strand en zee kunt genieten. Je ziet er nog veel resten uit de Griekse oudheid. Er zijn leuke winkelstraten.  Bezoek de nog steeds actieve vulkaan de Etna. Lekkere wijnen proeven in een Italiaans wijnhuis.
Singlereis Toscane,
genieten van zon tijdens een strandvakantie, en van bezoeken van bekende historische en cultuursteden in Toscane als Florence, Lucca, Sienna en Pisa. De heuvelachtige met wijngaarden en landschappen met olijfbomen Toscaanse streek wordt door veel mensen als de mooiste van ItaliŽ beschouwd.
SNP groepsreizen ItaliŽ SNP biedt een heel uitgebreid assortiment van ruim 30 groepsreizen aan naar ItaliŽ aan.
Veel groepsreizen wandel en fietsvakanties maar natuurlijk ook cultuurvakanties Met bestemmingen door heel ItaliÍ.  Zowel winterreizen als zomerreizen. Hieronder een selectie :
De bergen in
 rugzaktrekking met gedeeltelijk bagagevervoer door de bergen van de Alpen.  Of een je gaat sneeuwwandelen in de Dolomieten. Of een Dolomieten wandelvakantie.
Langs de kust Diverse wandelvakanties langs de kust zijn mogelijk.

Wandelen langs mooie landschappen en historische steden
Wandelen door Toscane, UmbriŽ of de Apennijnen, ook een tocht van Siena naar Rome kun je maken, Maar ook naar het zuiden van het land, een wandelvakantie door SiciliŽ.
Groepsreis eiland SardiniŽ
Wandelvakantie met mogelijkheden tot boot en bus excursies en outdoors activiteiten. Je vermaakt je bij de kust en in het ruige binnenland. Je kunt gebruik maken van kanoīs, bodyboards en snorkelmateriaal. Je kunt ook een fiets huren om het eiland te verkennen. Ook zijn er mogelijkheden voor Klimmen en abseilen.
Goed Idee Reizen Vakanties in diverse Europese landen alleengaanden reizen met een christelijke reisorganisatie
Excursiereis Verona Gardameer en VenetiŽ
Single busreis van  10 dagen. Je geniet van de Dolomieten en de dorpjes rond het Gardameer en gaat ook naar Verona en VenetiŽ.
Busreizen UmbriŽ, Toscane en Rome
Geniet van de mooie wijnstreken.
Ga terug naar de geschiedenis van het Romeinse Rijk en de de middeleeuwen, renaissance en barok. Geniet van de cultuur, kunst, de gebouwen en Italiaanse sferen.
Sawadee actieve reizen Actieve reizen voor alleengaanden leeftijdsindicatie 30 - 45 jaar.
Wandelvakantie in ItaliŽ
Amalfikust wandelreis is een reis met pittige, wandelingen over oude wandelpaden die gaan naar pittoreske dorpjes en stadjes. Deze reis is Inclusief een boottocht langs de kust en het eiland Capri.
Castiglione della Pescaia  Toscaanse kust.
Uitstapjes maken naar steden als Florence, Siena, Lucca en Rome. Bezoek aan de vulkanische bronnen Saturnia. Strandwandeling en terrasjes in het nabij gelegen dorp.
de Jong Intra Vakanties in diverse Europese landen waaronder ItaliŽ singles
Busreizen ItaliŽ en Rome
Ga terug naar de geschiedenis van het bijna 1000-jarige Romeinse Rijk en de vroeg-christelijke periode, de middeleeuwen, renaissance en barok. Geniet van de cultuur, kunst, de gebouwen en Italiaanse sferen.
Vlieg-busexcursiereis Schiereiland Sorrento
Reis door het zuiden van Italie.
10 daagse excursiereis Toscane ItaliŽ
Met een bezoek aan steden als Siena, Pisa en Florence. Tevens kunt u een bezoek brengen aan het eiland Elba en een boottocht maken naar het Nationale Park Cinque Terre. Geniet van de omgeving in dit Chiantigebied.
Aktiva toers wandel en fietsvakanties singles Wandel en fietsvakanties vakanties in diverse Europese landen
Wandelvakantie Toscane.
Uitvalsbasis is een landelijke en in traditionele Toscaanse stijl gebouwde brugwachterswoning. Op de vrije dag kunt u  met de minibus naar Siena of Arezzo worden gebracht.
 
Amorgos zeilen ItaliŽ Amorgos heeft vakanties met zeiltochten in warmere gebieden.
Leer zeilen in ItaliŽ
Doe een zeilcursus gedurende je vakantie bij Toscane en Elba. Halverweg de dag ga je voor anker in een baai om te  luieren, zwemmen, snorkelen en te lunchen. 's Avonds wordt aangelegd bij een havenstadje of dorpje en ga je met de groep uit eten. Bij iedere zeezeilcursus kun je een CWO certificeringsdag boeken. Boek je deze dag in combinatie met de zeezeilcursus dan sluit je je zeezeilcursus af met een Amorgos- en het officiele CWO certificaat.
 
SingleMaarNietAlleen ItaliŽ Singlereizen van de organisatie Fox
singlerondreis eilanden Malta & SiciliŽ
Met een bezoek aan de vulkaan Etna per jeep, een zeiltocht over de zee, en een echte Italiaanse kookles.
Rondreis door Toscane

Cultuur en natuur in het prachtige Toscane.
Actieve cultuurvakantie Kamperen aan de Toscaanse kust.
Op een camping aan zee en bij een gezellige badplaats.  Je kunt er met een catamaran of jetski de zee op.  Maar ook de waanzinnig mooie steden bezoeken. In Toscane vind je de  historische steden Florence, Siena, en Pisa en de middeleeuwse stadjes als Volterra. Lucca en St. Gimignano. En genieten van het lekkerste Italiaanse eten.
Actieve cultuurvakantie Kamperen aan de Toscaanse kust.
Op een camping aan zee en bij een gezellige badplaats.  Je kunt er met een catamaran of jetski de zee op.  Maar ook de waanzinnig mooie steden bezoeken. In Toscane vind je de  historische steden Florence, Siena, en Pisa en de middeleeuwse stadjes als Volterra. Lucca en St. Gimignano. En genieten van het lekkerste Italiaanse eten.