Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Europa & Turkije

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Reisorganisaties vakanties alleengaanden en singles in Europa of Turkije

Overzicht van reisorganisaties die reizen naar landen binnen Europa en Turkije hebben.
Estivant :
Single zonnige groepsvakanties
Boek bij Estivant reizen voor singles naar zonnige landen in Europa, en buiten Europa naar Turkije of Egypte. De reizen zijn bedoeld voor alleenreizenden. Je gaat op vakantie met leeftijdsgenoten want de singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, in groepen van 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Geniet van strand en duikvakanties. Of van wandelvakanties of reizen met actieve of creatieve activiteiten.
One2gethertravel :
singlereizen
Zoek de zon in de winter, zonvakanties voor singles in de winter.
Singlereizen in Zuid Europese landen als Spanje, Griekenland, Portugal, ItaliŽ, Bulgarije en KroatiŽ. Ook verschillende rijzen naar Turkije.  Dit zijn zonnige strandvakanties of cultuurvakanties en excursievakanties.
Verder zijn er kerstvakanties in Antwerpen en wintersport vakanties.
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft een assortiment van pakweg 65 alleenstaanden-/singlereizen. Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen werkt met reizen voor alle leeftijden maar ook voor oudere leeftijdsgroepen. Veel zon-zee, wandelvakanties en excursiereizen.  Ook winterreizen en kerstreizen.
Zowel busreizen als vliegreizen. De bestemmingen zijn divers, bijvoorbeeld dicht bij zoals BelgiŽ en Duitsland, maar ook ItaliŽ of KroatiŽ en verder weg in Europa. Maar ook een aantal reizen naar landen in andere continenten als Zuid Amerika, AziŽ en Afrika.
Sawadee :
sawadee singlereizen Europa en wereldwijd
Hier kun je actieve groepsreizen onder andere naar Europa boeken voor singles, met bestemming  ItaliŽ - Amalfikust wandelreis, IJsland winter kerstreis,  Spanje - AndalusiŽ SpanjeWandelreis, RoemeniŽ, IJsland, Schotland - Highlands,  Zweden. 
Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis. Je kunt wel samen boeken met een goede vriendin of vriend. De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, hierdoor trek je altijd met leeftijdsgenoten op. Het gaat in veel gevallen om korte actieve reizen. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. De deelnemers aan deze reizen zijn vaak hoog opgeleid (HBO+). Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op die reizen pakweg 50%. 
Singlesun:
Nederland en Europo, verre groepsreis
Reizen in Nederland, als zeiltocht langs waddeneilanden, Zonvakanties en ook actieve vakanties in verschillende Europese landen. Trektocht groepsreis voor alleengaanden door Canada.
Dynamic Holland:
Reizen in Europa
Zomer reizen naar Zuid Europa en Oostenrijk maar ook vakanties op een Nederlands waddeneiland of een zeiltocht waddeneiland hoppen.
Heeft ook wintersport vakanties. (Oostenrijk en Frankrijk)
Singlemaarnietalleen:
Reizen Europa en wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen naar verschillende continenten. Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
de Jong Intra:
Singlereizen - Europa
Singlevriendelijke reizen. Het betreft, Bus-excursiereizen, vliegreizen met busrondreizen met excursies in het bestemmingsland, en cruises. Ook veel stedenreizen voor singles. De bestemmingen zijn Groot-BrittanniŽ, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, ItaliŽ, Griekenland en TsjechiŽ.
Puur en kuur: wellness Singlevriendelijke wellness weekenden en vakanties. Zowel weekenden in Nederland als reizen in Europa of verre bestemmingen over de hele wereld.
Aktiva tours :
Single wandel / fiets / langlauf reizen
Aktiva tours heeft single wandel en fietsvakanties in diverse landen binnen Europa. Ook reizen binnen Marokko en IndonesiŽ. Ook een single langlauf en wandel wintersportreis in Oostenrijk.
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Heeft ook vliegreizen naar Turkije. Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Amorgos
Zeilen Zuid Europa
Amorgos heeft vakanties met zeiltochten in warmere gebieden bijvoorbeeld met bestemming zeilen langs de kusten van Griekenland, ItaliŽ of KroatiŽ.
Flowtrack :
Frankrijk surfkamp Biscarrosse of surfkamp Mimizan
Afdeling 18+ reizen (er zijn ook jongerenreizen). Golfsurfen, Ga in Frankrijk op surfkamp Biscarrosse of surfkamp Mimizan Woon in een strandvilla of bungalowtent. Deelnemen aan actieve sporten, culturele excursies en uitstapjes en  gezellig feestje.  Vervoer per autobus met luxueuze royal class zitplaatsen.
Adamvoyages :
Zeilen Turkse kust
Je zeilt mee langs de kust van Turkije op een traditioneel gebouwde houten zeiljacht. Je verblijft in een luxe hut met eigen douche en toilet.
Peter Langhout :
single vriendelijke reizen
Heeft single vriendelijke busreizen naar o.a. Duitsland, ItaliŽ, Oostenrijk, Zwitserland, TsjechiŽ, Hongarije. Hier vind je ook kerstreizen en nieuwjaarsreizen. 
Baobab:
Singlereizen reizen wereldwijd
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten : Zuid Amerika, Afrika, Noord en midden Amerika, Midden Oosten, AziŽ, OceaniŽ, Europa
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Vind hier vakanties in Oost-Europa
Djoser :
Groepsreizen Europa en wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser Groepsreizen Europa of Wandelvakanties Europa
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld.  Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien.
SNP :
groepsreizen
SNP heeft reizen naar bijna elk land binnen Europa. Je reist in een kleine groep. Dit is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen wereldwijd. Er zijn er cultuur en wandel reizen voor alleenstaande reizigers.  Deskundig in reizen met liefde voor de natuur. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Er zijn ook reizen waarbij je Turkije leert kennen, de natuur, de cultuurschatten, de mooie panorama's en zijn vriendelijke bevolking.
Hier kun je avontuurlijke groepsreizen naar Midden, Zuid en Noord Europa (ScandinaviŽ) boeken. Er zijn zomerreizen, najaarsreizen, voorjaarsreizen en winterreizen. Zoek hier een vakantie naar landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, TsjechiŽ of Litouwen. Je reist in een kleine groep.  Je gaat genieten van cultuur en natuur op en hebt mogelijkheden als excursietochten, trektochten, boottochten of een jeepsafari.
Koningaap :
rondreizen
Koningaap heeft rondreizen naar verschillende continenten. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Kijk hier o.a. voor reizen naar Oost-Europa , voor landen als bijvoorbeeld ArmeniŽ,
Georgie , Kazachstan, Estland, Kyrgyzstan, Letland, Litouwen, Uzbekistan
Rusland of Turkije