Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

AZIň

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Reisorganisaties AziŽ vakanties alleengaanden en singles

Overzicht van reisorganisaties die groepsreizen naar landen binnen AziŽ aanbieden
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
In AziŽ biedt Kras reizen naar Thailand aan. Kras heeft een groot assortiment alleenstaanden-/singlereizen. Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen werkt met reizen voor alle leeftijden maar ook voor leeftijdsgroepen
Sawadee :
sawadee singlereizen
Sawadee biedt actieve reizen aan naar landen in verschillende continenten waaronder naar AziŽ singlereizen.
Sawadee hanteert het begrip singlereizen ruim. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis. Je kunt wel samen boeken met een goede vriendin of vriend. Het gaat in veel gevallen om korte actieve reizen. De deelnemers aan deze reizen zijn vaak hoog opgeleid (HBO+). De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op die reizen ongeveer 50 procent.
Diverse reizen naar China zoals reizen Klassiek China, het oude China van de Keizers. En van de Chinese Muur tot de Himalaya. China en Tibet.  Reizen naar IndonesiŽ: Java, Bali en Lombok, IndonesiŽ: Sumatra, Java en Bali, Langs de Gordel van Smaragd, Reis Laos,
Reizen naar  Noord-India,  Zuid-India, tempels en olifanten, India en Nepal, van de Ganges naar de Himalaya. Nepal, Bergen pagodes en dichte Jungle,  Nepal inclusief trekking de Himalaya. Cambodja en Vietnam compleet, Reos Sri Lanka, Ceylon, land van Specerijen en Kokospalmen, Thailand, Inspirerend Thailand. Zijde, boeiend door Boeddhisme. Vietnam, Van Saigon tot Hanoi , van Zuid naar Noord
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt rondreizen voor singles in AziŽ aan onder het label Single maar niet alleen, met 15 t/m 23 daagse rondreizen naar onder andere China, Vietnam, Turkije, IndonesiŽ, Thailand, MaleisiŽ of Sri Lanka. Deze reisorganisatie heeft ook een uitgebreid assortiment reizen naar andere continenten. Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
Wellness voor singles De wellness- en kuurreizen worden voor 70% door alleengaanden geboekt. Bijvoorbeeld sapvasten in Thailand of een Ayurveda-kuur in Sri Lanka-,  of Detox / Gewichtsverlies in Ananda in the Himalayas (Noord India)  en Ayurveda reis Himalayas en meer reizen naar AziŽ.
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Heeft ook verder weg bijvoorbeeld naar vliegreizen naar Israel of Turkije. Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Vind hier vakanties in AziŽ of Midden-Oosten.
Koningaap :
rondreizen
Koningaap heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Kijk hier ook voor reizen naar AziŽ en het Midden-Oosten of Oost-Europa.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser thema Groepsrondreizen AziŽ.
voor reizen naar AustraliŽ, Nieuw Zeeland of rondreis Nieuw-Zeeland en Fiji.
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien. Zoals rondreizen naar IndonesiŽ, Sri Lanka en Thailand. Strandvakanties en actieve vakanties.
SNP :
groepsreizen
Een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld, met diverse wisselende bestemmingen in AziŽ. Je reist in een kleine groep. SNP is deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. In AziŽ kunt u ondermeer zoeken naar reizen met reisdoel :  Bhutan, China, India, IndonesiŽ, KirgiziŽ, MaleisiŽ, MongoliŽ, Nepal, Thailand, Tibet of Vietnam. SNP heeft reizen met de volgende themaīs : wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, landelijke vakanties en winterreizen. Er zijn ook reizen waarbij je Turkije leert kennen, de natuur, de cultuurschatten, de mooie panorama's en zijn vriendelijke bevolking.
Aktiva tours :
Single wandel / fiets
Aktiva tours heeft een single fietsvakantie in IndonesiŽ.
Adamvoyages :
Zeilen Turkse kust
Je zeilt mee langs de kust van Turkije op een traditioneel gebouwde houten zeiljacht. Je verblijft in een luxe hut met eigen douche en toilet.
NRV :
Groepsreizen
Nrv heeft groepsreizen rondreizen naar  AziŽ, onder andere naar China, Vietnam, Sri Lanka, Thailand, India, Nepal en IndonesiŽ. Er wordt gereisd in kleine groepen. En worden begeleid door Nederlandssprekende reisleiding.
de Jong Intra:
Singlereizen - AziŽ
Singlevriendelijke AziŽ reizen naar Thailand, China, IndonesiŽ, MaleisiŽ en Vietnam  Het betreft vliegreizen met busrondreizen met excursies in het bestemmingsland.