Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

1-oudergezin

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
Contact
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
 

 


Eenoudergezin vakantiebestemmingen en reizen

Eenoudervakanties van Estivant Estivant richt zich speciaal op 1oudergezinnen met het reizenaanbod. Zo hebben ze diverse vakantiebestemmingen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Verder kunt t naar de zonnige landen in Europa reizen. Er zijn strandvakanties in Griekenland, ItaliŽ en KroatiŽ voor het eenoudergezin.  Ook voor Turkije kunt u hier terecht. Het zijn verzorgde vakanties waarbij ook gelet wordt op de veiligheid van kinderen. Het vervoer naar en tijdens de vakantie is al geregeld. Ook er gaan mensen die de taal van het land kennen mee. Zodat communiceren bij eventuele problemen hierdoor makkelijker wordt.
Maril Live verzorgde 1ouder vakanties In Nederland, maar ook daarbuiten en zelfs verre reizen. In Nederland 1 ouder gezin kampeervakantie in Friesland. Met speciaal voor Maris Life een veld voor eenouder gezinnen. Een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt.
Eenouder gezinsvakanties kinderen tot 18 jaar. Zonbestemmingen dichter bij als Griekenland of Spanje maar ook ver weg zoals Turkije, MacedoniŽ of Curacao.
One2gethertravel Griekenland, Spanje of Turkije Een klein aanbod eenoudergezinreizen naar Spanje, Griekenland of Turkije.
Strandvakanties in Nederland Frankrijk, ItaliŽ en KroatiŽ. Maar u kunt in deze bestemmingen ook vakanties met sportieve activiteiten boeken. ook kunt u daarbij sportief actief zijn in BelgiŽ of Duitsland.
De kinderen hebben een eigen programma onder leiding van een Nederlands animatieteam. Voor de kinderen worden allerlei activiteiten georganiseerd. De ouders kunnen leuke excursie maken of andere uistapjes maken. De reisleider organiseert activiteiten,  uitstapjes, boottochten en excursies.
Alpenreizen - 1oudervakantie met dagactiviteiten Kamers waar maar ťťn volbetalende gast vereist is. Kinderen slapen gratis of met korting bij je op de kamer. Speciale kinderprogrammaís sport- en spel, naast de dagactiviteiten, zodat de ouder ook even zijn/haar eigen plan kan trekken.
Ook Wellness en gezondheids arrangementen zijn mogelijk.
Turkije.nl Turkij
ťťnouder kinderkorting
Turkijk.nl werkt met ťťn ouder gezinsvoordeel - Accommodaties aan de Turkse kust waar u kinderkorting krijgt. Verder kunt u het Hotel Fortuna in Marmaris boeken waarbij aangegeven staat dat dit hotel speciale kinderkamers voor eenoudergezinnen heeft.
Kampeervakanties Europa Canvas Holidays geeft eenouderkorting op kampeervakanties, wanneer uw   reisgezelschap uit ťťn volwassene en ťťn of meerdere kinderen onder de 18 jaar bestaat.
Sawadee Afrika Sawadee heeft eenouder gezinsreizen naar Egypte, JordaniŽ en Marokko. Het betreft rondreizen met kinderen. Maak een familieries langs de Nijl, of trek op een kameel door de woestijn en ga zwemmen in de Dode Zee. Of bezoek de woestijn en Marrakech.
U kunt ook kijken bij het overzicht gezinsvakanties, maar dit zijn niet speciale 1oudergezinsreizen.
 

Eenoudergezinreis wintersport of skireis

Wintersportvakanties eenoudergezinnen Dit zijn wintersportvakanties Oostenrijk of Frankrijk in familiehotel met kinderdagopvang.  Waar u in sneeuwzekere skigebieden op vakantie gaan met 5 tot 15 eenoudergezinnen. De kinderen worden begeleidt door een snow en fun team.
Ski en snowboardreizen 1oudergezin Eenoudergezin wintersportreizen naar Zwitserland, Zwitserland, TsjechiŽ, Oostenrijk of ItaliŽ. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen. Ze hebben een eigen programma en kunnen ze lekker ravotten in de sneeuw. Zo kunnen de ouders zelf er op uit gaan en eigen skitochten maken. Er zijn skischolen waar kinderen les kunnen nemen. One2gethertravel heeft een Wintersport langlauf- en en skireis in Haute Nendaz - Zwitserland.
Er is een mooi centrum met allerlei winkeltjes, barretjes en sportzaken.
Of maak een Zweden sneeuw wandelen, langlaufen, Hondenslee en Sneeuwscooter vakantie waar je ook kunt snowboarden of skiŽn.
Maris Live ski Eenouder gezin skivakanties naar Bulgarije. Het resort ligt op 1650 meter en de hoogste top is 1926 mtr. Van december t/m april ligt hier gegarandeerd sneeuw en is het gemiddeld - 3 įC. Naar Pamporovo, een gezellig dorpje met veel terrasjes en restaurants
U kunt ook kijken bij het overzicht gezinsvakanties : wintersport met kinderen

 

Verre reizen en vakantiebestemming voor gezin met kinderen

Riksjakids reizen met kinderen Reizen naar landen als Spanje, Marokko, Thailand, Bali, Maleisie, Cuba, Mexico, of Costa Rica. Dit zijn reizen met excursies die zowel leuk zijn voor kinderen als voor volwassenen. Je hebt veel vrije tijd op deze vakanties, zodat je ook heerlijk de tijd hebt om te gaan zwemmen.  De accommodaties hebben een zwembad en ruime familiekamers.
Djoser Junior Dit zijn actieve groepsrondreizen voor gezin met kinderen van vier tot veertien jaar
SNP gezinsvakanties Zowel winterreizen, kampeerreizen met ingerichte tenten, fietsvakanties, vaarvakanties, wandelvakanties en verre rondreizen.
Baobap familiereizen Familiereizen met reisdoelen als Turkije, Egypte, maar ook verder weg naar Thailand, Kenia, Tanzania, Cuba, Mexico of de VS